På UNITE-18 i Malmö Pingstförsamling, så klart!

Är du tonåring/ungdom vill jag välkomna dig att fira nyår tillsammans med oss och närmare 200 andra ungdomar från Skåne och Blekinge! 

Under fyra dagar (29 dec – 1 jan) hänger vi i Malmö Pingstförsamling och varvar samlingar, musik, sportaktiviteter och mycket annat med härlig gemenskap, spex och nyårsfest! Jag garanterar att det blir ett annorlunda nyårsfirande, men ett som du kommer bära med dig länge och med ett leende på läpparna.

Temat för UNITE-18 är (att) “BE”. Din spontana tanke kanske är att detta inte verkar vara nåt du vill spendera fyra dagar på – och kanske ännu mindre hela nyårshelgen. Men låt mig få utmana dig att tänka större. Bön är så mycket mer än slutna ögon, knäppta händer och färdigformulerade meningar till nån som kanske eller kanske inte finns där ute nånstans. Vi tror på att bön är en livsstil i frihet, ett förhållningssätt som öppnar upp, ett verktyg för att kommunicera med Gud, ett hjälpmedel för att navigera genom livets alla omständigheter… En bön kan vara en färdigformulerad text, en tanke du tänker, några ord som du i förtvivlan eller i glädje ropar ut, några ord på ett papper… Bön hjälper dig att slappna av, fokusera, samla kraft, hitta vägledning… Och mycket, mycket mer! Bön förändrar och förvandlar. Får jag utmana dig och välkomna dig att hänga med på UNITE-18? Ett nyår, som kommer förvandla ditt liv!

Vi ses på UNITE-18!

Wenny Sallbring

Mer information och anmälan:

www.unitesweden.se/malmo