Församlingens tonårs- och ungdomsgrupp kallas Disciples. Vi träffas på fredagkvällar och alla som vill är jättevälkomna att haka på! En kväll med Disciples kan innehålla alla möjliga överraskningar, men ofta är det i alla fall musik och lovsång, någon som talar om kristen tro och vad det är att tro på Jesus. Varje fredag från 19:00 bjuder vi på fika. Efter samlingen finns aktiviteter såsom pingis, biljard och sällskapsspel. För den godissugne finns både godis och läsk till fyndpriser…

Ingång från innergården på baksidan av Stadionmässan/Pingstkyrkan via källartrappan. För att hitta rätt, kan du hitta en video som tar dig från huvudentrén till källaringången här:

 

Vill du veta mer ska du gå in på och ”gilla” vår Facebooksida (www.facebook.com/disciplesmalmo). Där kan du se aktuell info och om du klickar på ”Evenemang” kan du se vad som är på gång. Du kan också följa oss på Instagram (@disciplesmalmo) för mer info.

Har du inte varit med någon gång innan vill vi gärna se dig redan nu på fredag, och är du en stammis så vet du att vi räknar med dig! Vi ses!!!

Vill du läsa lite mer om hur en kväll på Disciples så kan du klicka här!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]