Unga vuxna – YA!2022-09-23T08:57:53+02:00

Malmö Pingstförsamling, även kallad ”Europaporten” är en församling som vill vara ett andligt hem även för dig som är ung vuxen/student.

Att bli vuxen handlar delvis om att bli mer oberoende, men att vara kristen handlar alltid om att leva i ett positivt beroende av Gud. För en kristen är det inte ett tecken på svaghet att man behöver andra människor utan ett uttryck för vad det kristna livet är tänkt att vara, ett liv i gemenskap, ett liv där vi får vara del av Guds folk!

Du är välkommen att göra vår församling till ditt hem, oavsett om du bott länge i Malmö eller är ny i stan så vill vi att du ska känna dig hemma hos oss.

Den centrala samlingsplatsen för oss som församling är våra gudstjänster söndagar 10:30. Där möts vi för att tillbe Jesus med ord, sång och handling. Utöver det så vill vi uppmuntra dig att komma med i en Hemgrupp där vi tror att du kommer få uppleva hur värdefullt det är med att få lära känna en mindre grupp mer nära och dela livet och tron tillsammans.

Då och då inbjuder vi dig som ung vuxen till event och samlingar som är lite mer anpassade för just dig.

I början av terminerna och vid andra utvalda tillfällen har vi ”Get together”, då hittar vi på något tillsammans efter gudstjänsten eller bara fikar och/eller umgås tillsammans. Månadsvis i mitten av terminerna kör vi också samlingen ”Breaking bread”, en plats för att lyssna till intressanta föredrag, diskutera med andra, njuta av livemusik, få del av livsberättelser och träffa massa härligt folk. Gilla facebook.com/breakingbreadmalmo/ så får du full koll!

Bli gärna del av vad som händer i gemenskapen och få all information genom att gå med i vår facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/ungavuxnamalmopingst

Vi leder arbetet bland unga vuxna:

UNGA VUXNA-RÅDET består av Daniel Mämecke, Eli Larsson, Cornelia Holmqvist, Edvin Sjöstrand och Joel Bågesund.

Vill du komma i kontakt så går det bra att maila ungavuxna@europaporten.com!

 

Läs mer om Unga vuxna

906, 2020

Covid 19 – hur påverkas församlingen?

By |juni 9th, 2020|Artiklar, Barn, Familj, Språkgrupper, Unga vuxna, Ungdom|

Här berättar vi om hur Corona har påverkat några av församlingens verksamheter. Barnverksamheten “Vi ställer inte in, vi ställer om”. Den meningen har vi försökt leva efter den här våren. Småbarnssången har valt att fortsätta [...]

2508, 2019

Get Together varje söndag i September 2019

By |augusti 25th, 2019|Nyheter, Okategoriserade, Unga vuxna|

Get Together är en samling för dig som är ung vuxen och student. Under hela september månad så kör vi träffen varje söndag i samband med gudstjänsten. Vi äter tillsammans, du får träffa lite nya [...]

Till toppen