STENINGELÄGRET

I år vill vi återigen få uppleva en av vårens höjdpunkter för barn och vuxna; familjehelgen på Steningegården. I år är temat för samlingarna “Jesus i vardagen” och det kommer finnas samlingar för både barn och vuxna. Det brukar vara ett stort intresse för lägret, så se till att anmäla er i tid för att få plats.

INFORMATION OM LÄGRET

Kostnad

För att möjliggöra för så många som möjligt att kunna följa med på lägret har vi en anpassad lägerkostnad. För att lägret ska gå runt är grundkostnaden 800 kr per vuxen och 200 kr per barn (till och med 15 år). Skulle du behöva betala ett lägre pris, så går det bra att betala 600 kr per vuxen och 100 kr per barn. Har du möjlighet att betala lite mer och vill stötta lägret, så får man betala 1100 kr per vuxen och 600 kr per barn.

Tider

Lägret pågår mellan fredagen den 27 maj kl. 12.00 till söndagen den 29 maj runt kl. 15.00.

Plats

Steningengården, utanför Halmstad, www.steningegarden.se

För vem?

Vi kallar det för ett familjeläger, då det finns plats för alla åldrar, men du/ni är varmt välkomna oavsett hur familjen ser ut, eller om du vill komma själv och ha en helg med oss andra i ”storfamiljen”. Lägret innehåller kristna inslag och samlingar, men alla som vill vara med får delta oavsett uppfattning om tro.

Anmälningsprocess

 Du anmäler dig i två steg:

  • Steg 1: Klicka på länken nedan för att komma till anmälningsformuläret. Vår grundregel är ”först till kvarn”, men vi har några platser reserverade för personer som är nya i vår gemenskap. Anmälan öppnar onsdagen den 9 mars kl. 18. Sista anmälningsdag är den 3 april. Därefter kommer ett bekräftelsemail på om man har fått plats på lägret att skickas ut. Då får ni även betalningsinformation för lägret.
  • Steg 2: Betala lägeravgiften för att bekräfta din anmälan. Vi uppskattar betalning så snart som möjligt, men betalningen ska senast vara betald 25 april.

Boendeform

De flesta sover i säng eller på madrass på golv. Om du har tillgång till husvagn/husbil uppskattar vi om ni kan nyttja dessa för boende, så att vi kan göra plats för så många som möjligt. Markera i så fall detta alternativet i anmälan.

Varmt välkommen till årets Steningeläger!

/Hälsningar de ansvariga för årets familjehelg

Emma och John McCormick, Julia och Tobias Ellbrant samt Ida och Stefan Blomdahl


Möjligheten att anmäla sig är nu stängd.