Vi kommer framöver att göra en nysatsning på våra hemgrupper, vi tror att det är oerhört centralt för vår   församling att stärka upp det som rör vår vardag och det lite mer personliga, samtidigt som vi är väldigt glada för allt det positiva som händer kring våra gemensamma gudstjänster och samlingar.

Vi tror att det är många i vår församling som längtar efter att tron ännu mer ska involvera mer av våra vardagsliv och nära relationer och som söker ett sammanhang där man tillsammans med några andra upptäcker och följer Jesus väg i vår tid.

Därför är du inbjuden till en inspirations och informationskväll ang vårt hemgruppsarbete, 11 feb. 19:00 i Europaportens café. Där får du lyssna till ansvarig pastor för hemgrupperna, Mattias Sennehed, träffa vår ledningsgrupp för hemgruppsarbetet och även möjlighet att ställa frågor och bidra med din erfarenhet.

Detta följs sedan upp med en hemgruppskurs som är två tillfällen, 13:00-14:30 sönd. 8/3 samt 9:00-10:30 sönd 15/3, den kursen ger dig en klar bild om hemgruppsvisionen och vad det har med dig, Malmö Pingstförsamling och vår stad Malmö att göra, välkommen att anmäla dig genom att klicka på denna länk:

http://goo.gl/forms/hNOy2LxYHW