Vi är i byggartagen och bygger om lokaler och utökar vårt pastorsteam.
Vill du vara med och forma framtidens kyrka i Malmö?
Vi är i behov av nya pastorer inom följande verksamhetsområden:


Pastor med ansvar för unga och unga Vuxna.

Vår ordinarie ungdomspastor är föräldraledig och vi söker en vikarie. Men vårt ungdomsarbete är expansivt och om du är rätt person vill vi gärna skapa förutsättningar för en tillsvidareanställning. Just nu är tjänsten inriktad på högstadiet och gymnasieåldern men vi har också behov av en pastor som bevakar åldersgruppen unga vuxna. Är du intresserad av att verka i en spännande expansiv stad med stora utmaningar och stora möjligheter? Välkommen med din ansökan. Ansökningar kommer att behandlas under hela hösten. Sista ansökningsdag är den 1:a dec men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Pastor med ansvar för sång och musik.

Malmö Pingstförsamling har ett rikt sång och musikliv med många engagerade sångare och musiker. Vi söker en ledare som kan utveckla lovsången och tillbedjan i våra gudstjänster. Din främsta uppgift är att leda frivilliga och skapa förutsättningar för fler att tjäna med sina gåvor. Förutom gudstjänsterna ser vi gärna att andra kreativa forum som ex. julkonserter och övriga musikaliska satsningar projektleds av dig. Ansökningar kommer att behandlas under hela hösten. Sista ansökningsdag är den 1:a dec men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Diakon/pastor med social inriktning

Malmö är en stad med många stora sociala utmaningar. Vår församling har idag ett socialt arbete som bl.a. innefattar ett vinterhärbärge för utsatta EU medborgare under vintern och vårt diakonalt center, Klädhjälpen  där vi delar ut kläder, leksaker, mat och annat som vi kan förmedla. Vi önskar utveckla fler verksamheter i samråd med vår stad. Din uppgift blir att leda våra volontärer samt leda utvecklingen av fler insatser. Vi är också en av huvudmännen för Hela Människan i Malmö och vi önskar att du arbetar ekumeniskt. Ansökningar kommer att behandlas under hela hösten. Sista ansökningsdag är den 1:a dec men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Är du rätt person så skräddarsyr vi din tjänst, både efter våra behov och dina gåvor.
Omfattningen kan variera 50–100 %.

Intresserad?

Hör av dig till församlingens ordförande Marcus Ander: marcus.ander@europaporten.com eller vår föreståndare: andreas.wessman@europaporten.com