Nybostrand -> Höllvikstrand

Det planerade lägret för ungdomar och föräldrar är flyttat till 28-30 augusti och kommer att hållas på EFS-gården i Höllviksstrand.

Det blir ett somrigare läger just efter skolstarten och före universitetsstart. Syftet med lägret är att familjer med ungdomar födda 2005 och tidigare ska ha tid att ha roligt tillsammans och kunna få lite djupare samtal kring livet, tron och församlingen. Vi vill att detta ska bli en väg till goda kontakter med andra familjer, församlingens ledare och för de äldsta in i unga vuxna. Vi kommer varva samtal med en mängd roliga aktiviteter och god mat. Lägret börjar på fredagskvällen och avslutas efter lunch på söndagen.

På grund av rådande situation är antalet deltagare begränsat och vi följder hela tiden Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta är ett läger riktar sig till ungdomar, men där föräldrar är med.

Hela syftet är att kunna fokusera på de äldre av våra barn/ungdomar som just nu står inför många viktiga vägval.

Vi tror på en fantastisk helg, be mycket över att helgen ska bli lyckad, gärna även om lite fint väder också. Håll ögonen öppna efter ytterligare information om anmälan och kostnader.

Info och anmälan hittar ni här >>>


Steninge

Tyvärr måste vi meddela att årets familjeläger på Steningegården skjuts upp till Kristi Himmelsfärd 2021.