Unga vuxna

//Unga vuxna
Unga vuxna 2017-11-07T17:36:14+00:00

Malmö Pingstförsamling, även kallad ”Europaporten” är en församling som vill vara ett andligt hem även för dig som är ung vuxen/student.

Att bli vuxen handlar delvis om att bli mer oberoende men att vara kristen handlar alltid om att leva i ett positivt beroende av Gud. För en kristen är det inte ett tecken på svaghet att man behöver andra människor utan ett uttryck för vad det kristna livet är tänkt att vara, ett liv i gemenskap, ett liv där vi får vara del av Guds folk!

Du är välkommen att göra vår församling till ditt hem, oavsett om du bott länge i Malmö eller är ny i stan så vill vi att du ska känna dig hemma hos oss.

Den centrala samlingsplatsen för oss som församling är vårt möte söndagar 10:30, där möts vi för att tillbe Jesus med ord, sång och handling. Utöver det så vill vi uppmuntra dig att komma med i en Hemgrupp där vi tror att du kommer få uppleva hur värdefullt det är med att få lära känna en mindre grupp mer nära och dela livet och tron tillsammans.

Då och då inbjuder vi dig som ung vuxen till event och samlingar som är lite mer anpassade för just dig, det kan vara någon sportaktivitet, en fest hemma hos någon eller våra lovsångskonserter We Praise.

För dig som är student så vill vi inbjuda dig att bli en del av vårt Mosaik-arbete. Mosaik är kristna studentgrupper som möts för bön, gemenskap och evangelisation på och kring Malmö Högskola. Få de senaste uppdateringarna genom att gilla Mosaik Malmös facebooksida

 

Bli gärna del av vad som händer och gemenskapen även genom att gå med i vår facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/ungavuxnamalmopingst

Ansvarig pastor för unga vuxna/ student är Mattias Sennehed, han berättar gärna mer för dig!

 

Läs mer om Unga vuxna

901, 2018

Skidresa för unga vuxna till Trysil 22-25 feb

By | januari 9th, 2018|Anmälan och biljetter, Nyheter, Unga vuxna|

ANMÄLNINGSFORMULÄR LÄNGST NER PÅ SIDAN! SISTA ANMÄLNINGSDAG 2:a feb, avanmälan därefter kommer ändå debiteras med 250 kr, pga fasta avgifter vi ändå kommer behöva betala. Häng med oss till Trysil på en episk weekend i [...]

2212, 2017

Nyträff – för dig som är ny eller bara nyfiken!

By | december 22nd, 2017|Nyheter, Unga vuxna|

Unga vuxna arbetet- YA!, bjuder in till nyträff 28 jan. Efter gudstjänsten kommer vi äta tillsammans, och efter maten är alla välkomna hem till några som bor nära kyrkan på efter-häng, varmt välkommen!

X